Pharmacokinetics of L-arghinin at chickens at oral introduction in aqueous solution
Abstract
The article presents the results of a study of the pharmacokinetic parameters of the distribution of L-arginine on the organism of chickens after feeding. The data on the content of amino acids in the blood plasma and tissue samples of the liver, kidneys, lungs, heart, fabric pouch, pectoral muscle were given.
About the Authors
I. V. Nasonov
РУП «Институт экспериментальной ветеринарии им. С.Н. Вышелесского»
Russian Federation
L. T. Volchek
РУП «Институт экспериментальной ветеринарии им. С.Н. Вышелесского»
Russian Federation
S. M. Yakubovsky
РУП «Институт экспериментальной ветеринарии им. С.Н. Вышелесского»
Russian Federation
N. V. Zinina
РУП «Институт экспериментальной ветеринарии им. С.Н. Вышелесского»
Russian Federation
N. V. Knysh
РУП «Институт экспериментальной ветеринарии им. С.Н. Вышелесского»
Russian Federation
For citations:
Nasonov I.V.,
Volchek L.T.,
Yakubovsky S.M.,
Zinina N.V.,
Knysh N.V.
Pharmacokinetics of L-arghinin at chickens at oral introduction in aqueous solution. Ecology and Animal World. 2019;(1):36-42.
(In Russ.)
Views: 167